Met ruim 10 jaar ervaring bent u bij Gabriel Hulpmiddelen aan het juiste adres het onderhoud en reparaties aan uw scootmobiel of ander hulpmiddel.

 

Gabriel Hulpmiddelen verkoopt niet alleen de scootmobielen en hulpmiddelen , maar bij ons kunt u ook de volledige service en garantie verwachten .

Bij Gabriel kunt u terecht voor pechhulp , onderhoudscontracten , reparaties ,onderhoud en speciale aanpassingen. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere leveranciers en zijn wij altijd in de buurt voor snelle service! ! Wij bieden u het complete service pakket en hoeft u bijv. niet de verzekering of het onderhoudscontract extern af te sluiten.

 

Scootmobiel Onderhoud & reparaties :

 

Onze professionele werkplaats beschikt over de juiste apparatuur en faciliteiten om u weer snel op weg te helpen. Onze monteurs beschikken over voldoende kennis en expertise om uw scootmobiel goed te onderhouden en te repareren. Doormiddel van onze servicebus halen wij u en uw scootmobiel op of repareren wij uw scootmobiel op locatie.

 

U kunt in onze werkplaats terecht voor :

· Reparaties

· Onderhoudsbeurten

· Onderhoudscontracten

· Accu’s doormeten / testen

Schade herstel : Wanneer u een ongelukje heeft gehad herstellen wij uw scootmobiel weer als nieuw.

 

Onderdelen verkoop : u kunt bij ons terecht voor Scootmobiel onderdelen zoals accu’s , banden , aandrijvingen , assen enz.

 

Maatwerk accessoires en oplossingen.

Vervangende scootmobiel

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract , waardoor u altijd met een gerust gevoel op weg kunt door de pech onderweg service en onderhoudsbeurt. ( hierover vertellen wij u graag meer , belt u voor meer informatie naar tel. 046-4372727)

Reparatie & Onderhoud