Nieuws!

1 april 2019 

Per 1 april zijn we naast exclusief Vermeiren Dealer voor Limburg ook  Premium Dealer Zuid Limburg  voor Excel scootmobielen! U Vindt bij ons de gehele lijn Excel scootmobielen met exclusieve acties en aanbiedingen.  Van os Medical heeft landelijk 25 dealers geselecteerd waarmee ze verder willen als Premium Dealer, Gabriel Hulpmiddelen is trots dat ze bij deze selecte groep behoort. 

Wij nodigen u van harte uit om de nieuwe Excel scootmobielen te komen bekijken in onze vernieuwde showroom!

 

 

 

 1 januari 2019

Lieve klanten en leveranciers, vanaf 01-01-2019, heeft Gabriel Hulpmiddelen een nieuwe eigenaar. Na bijna 11 jaar is het tijd om het stokje uit handen te geven en mij met net zoveel overgave , passie en liefde te richten op nieuwe uitdagingen ( blijf natuurlijk niet stil zitten). Ik heb gezocht naar een geschikte overname kandidaat die net zo betrokken, klantvriendelijk en ambitieus is! Mijn lieve buren van Brommobiel Centrum CC, Mitch, Lei en Priscilla Claassens zijn de geschikte kandidaten die als familiebedrijf met de zelfde visie en service Gabriel Hulpmiddelen gaan voortzetten! U als klant zult er zeer weinig van merken, en kunt zoals gewend voor de garantie , service en onderhoud ( en onderhoudscontracten) terecht bij Gabriel Hulpmiddelen.

 

Mag ik jullie bedanken voor jullie vertrouwen voor afgelopen jaren!Voorlopig ben ik nog aanwezig( tot 31-03-2019) blijf ik betrokken voor een vloeiende overgang, loop gerust eens binnen dan stel ik jullie voor aan de familie Claassens. De koffie staat klaar!. Een dankbare groet , Lindsy Gabriel